Zoeken
  • Dafne

Expatjeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig, vooral de expatjeugd, wil als bijbaan niet meer vakkenvullen in een supermarkt of een krantenwijkje. Nee, als ze een jaar of 15 zijn willen ze een eigen bedrijf. Zo ook Max. Hij wilde wel een webshop in Streetwear. Mam, kun jij dan even een website voor me maken? Natuurlijk, joh, doe ik even. Nou, voor ik het wist zat ik diep in de shit, want dat is de kledingindustrie. Ik had business meetings met m’n eigen zoon en werd verantwoordelijk voor ontwerp, productie (én dus de website). Kortom: Het moet niet gekker worden. Max doet ook wat, namelijk marketing, verkoop en boekhouding. Hij is ook eindverantwoordelijke en product owner en heeft daarmee het laatste woord over werkelijk alles. De klantenservice hebben we eerlijk verdeeld: Ik 4 en hij 2 dagen en op zondag niet.

Ik zou zeggen, neem een kijkje op onze webshop: www.monosquad.com en doe me een lol: Koop wat!

Tot 8 mei 15% korting op de collectie Supreme Tees met code: Spring Sale
58 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Scam