Zoeken
  • Dafne

Nederland, een provincie in Nieuw-Zeeland

Bijgewerkt op: 10 nov. 2020

Deze week werd ik gebeld door het Ministery of Health van Singapore. Normaal gesproken neem ik de telefoon niet op als ik de beller niet ken, want het barst hier in de regio van de scammers, maar ik zag dat er vanuit Singapore zelf werd gebeld, dus ik nam op. Een automatische stem meldde in het Engels, en voor alle zekerheid ook in het Chinees, Maleis en Tamil, dat ik niet traceerbaar ben. Wat? Ik niet traceerbaar? Het moet niet gekker worden, in deze tijden van Corona. Ik heb toch echt, in maart al, de TraceTogether-app gedownload. Dat is blijkbaar niet goed gegaan of ik had 'm moeten updaten of zo en nu loop ik, misschien al meer dan een half jaar, vrolijk rond zonder traceerbaar te zijn! Wat een toestanden. Ik wist niet hoe snel ik de app weer op mijn telefoon moest zetten. Wat ben ik blij dat ik nu weer te volgen ben.

Over Covid-19 gesproken. (Ik raak er niet over uitgepraat). Ik zag op het Singaporese journaal een kaart voorbijkomen over Covidbesmettingen in Europa (zie foto) waar ons land België wordt genoemd. Dat schept perspectief. Hier denken ze natuurlijk dat Nederland een provincie van Nieuw-Zeeland is. Dat ga ik niet ontkrachten. Dan kunnen we in december waarschijnlijk toch nog naar Nederland, want Nieuw-Zeeland is inmiddels vrijwel Covid-vrij.84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Scam