Zoeken
  • Dafne

Rennen in de rimboe

Bijgewerkt op: 3 jul. 2020

Hardlopen in Singapore is anders dan in Nederland. Ik doe het nog steeds graag om een beetje in vorm te blijven, maar ik schijt bagger als ik hier in m'n eentje door een bos ren. Tijdens een hardloopclinic in Utrecht begon ik al te mokken als we in het gras moesten gaan liggen voor wat stretchoefeningen. Ik was bang voor beestjes. Hier zijn het geen beestjes, maar beesten. Het is gewoon een feit: een rondje door Bukit Batok Nature Park is niet hetzelfde als een circuitje in Park Transwijk. Als ik hier over een grasveld loop moet ik uitkijken dat ik niet op een cobra trap. In een bos kan er zomaar een pyton uit een boom vallen en soms loop ik tegen een groep apen aan die de weg verspert, waarbij het mannetje me dreigend aankijkt. Laatst tijdens een wandeling door MacRichie Reservoir struikelde ik zowat over een reuzachtige monitor lizard. Het is niet voor niets dat ik lid ben geworden van de American Women’s Association. Ze hebben namelijk een running en hiking group. En om dieren op een afstandje te houden is er niet beters dan een groep luid kakelende Amerikaanse vrouwen.66 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Scam